7- تراتل را تا مینیمم آن پایین بیاورید
زمانی که به ارتفاع 12500 پایی رسیدیم، من شروع به اجرای شبیه سازی مانور Go-around با ست کردن تراتل ها و افزایش ارتفاع مجدد کردم. زمانی که وارد برد glide slope سامانه ILS باند 14 چپ شدیم، شروع به کاهش ارتفاع با زاویه 3 درجه و دنیال کردن دستورالعمل هایی که به صورت خط بر روی PFD بودند، کردم. در مرحله بعد، هواپیما را از چرخش خارج و بال ها را هم سطح کردم و با پایین بردن دماغه به اندازه 5 درجه و ست کردن نیروی جلوبرنده بر روی حالت صعود، فشار را بر روی جو استیک بیشتر کردم تا هواپیما تا رسیدن به میزان سرعت VMO max، حداکثر سرعت مانور پزیری هواپیما، شتاب گیری کند به صورتی که نشان گرهای موتور وارد محدوده قرمز به معنی با حداکثر توان کار کردن شده بودند که در این زمان اتو تراتل به صورت خودکار وارد مدار شده و اقدام به کاهش نیروی پیشرانش به منظور خارج شدن نشانگرها از محدوده قرمز شده و پس از رسیدن به وضعیت عادی، دوباره از مدار خارج شده و به صورت دستی درآمده است.
در این هنگام ” کلندر ” توضیح داد که در این هواپیما ترمز خودکار را می توان در حالت های ROW، هشدار خارج شدن هواپیما از باند، ROP، جلوگیری کننده از خارج شدن هواپیما و BTV، ترمز جهت تخلیه تنظیم کرد که چنین سامانه ای پیش تر در ایرباس A380 نیز استفاده شده بود. زمانی که ارتفاع را کاهش داده و به 13000 پایی رسیدیم، ” کلندر ” چرخ ها را باز کرد، هواپیما را بر روی حالت Config 2 قرار داد، اتوتراتل را از مدار خارج و هدایت هواپیما را به من سپرد. در ارتفاع 30 پایی جو استیک را به سمت عقب کشیده تا Flare کنم و در نهایت پس از فرود تراتل را در حالت معکوس قرار دادم تا در کنار ترمز خودکار، سرعت هواپیما تا رسیدن به 10 نات کاهش یابد و در نهایت از مسیر خزش M2 از باند خارج شدم. 2عدد صندلی جلو :که هردو برقی ومتحرک در 8 جهت وگرمکن دار وفن دار میباشند … لیفتراک های برقی نوع دیگری از این دستگاه می باشد که نسبت به لیفتراک های دیزلی خیلی کم صداتر و آلودگی کمتری تولید می کند. باید اقرار کنم که ایرباس A350 مدرن ترین هواپیمای ایرباس - از همه نظر - است که تا به حال با آن پرواز کردم؛ این مدل بیش از پیش نسبت به مدل های دیگر ایرباس از سامانه های اویونیکی برخوردار است که کمک شایانی به کنترل هر چه ایده آل تر هواپیما می کند.
گشتاور تولیدی این موتور 1.6 لیتری با 3موتور برابری میکند و مثل نیسان ایکس تریل دو لیتری دیزلی می ماند با این تفاوت که آلاینده کمتری تولید میکند و کارآیی بالاتری دارد و در سرعت های پایین تر با دور موتور 1750 دور در دقیقه، کنترل گشتاور بهتری صورت میگیرد پس مشکلی در این خصوص ندارد. این آگهی در دستهبندیهای زیر منتشر شده است. جنس چرخ این لیفتراک های برقی از سوپرالاستیک توپراست و دوام و مقاومت بیشتری درمقابل چرخ های دیگر دارد. باطری های قدرتمند این لیفتراک های برقی توانایی کار کردن به مدت زمان دو شیفت را تنها با یک بار شارژ باطری دارند. اینکه مقدار عمر و کار کرد شمع موتور چه مقدار است، بستگی به نوع آن و البته نوع استفاده خودرو دارد اما معمولا هر 20000 کیلومتر آنها را تعویض می کنند. دسته راحت: دسته استیکر از ماده TPR ساخته شده است و شما می توانید به خوبی آن را محکم بگیرید. به این ترتیب با شستن باتری می توانید مانع خرابی باتری شوید.
با این کار از خوردگی قسمت های بالایی باتری جلوگیری می کنید.برای رقیق شدن نیز کمی آب به باتری اضافه کنید. دلیل دوم گازهای سمی که هنگام شارژ شدن باتری پخش می شود و سوم مواد شیمیایی که درون باتری به کار گرفته شده است. همچنین باتری نقش مهمی در راندمان دیگر تجهیزات مانند استاکر و پالت تراک نیز دارد. در تکنولوژی روز دنیا سنسور دریچه گاز جای خود را به دریچه گاز برقی داده است و این سنسور از روی دریچه گاز حذف شده است. ناک سنسور هم در شرایطی که به هر دلیلی مانند کیفیت بد سوخت یا افزایش حرارت یا فشار در موتور ، پدیده ناک را مشاهده کند با گزارش به ecu باعث میشود ecu تایمینگ جرقه Ignition Timing را تغییر داده و با ریتارد جرقه موتور را از ناحیه ناک دور نگه دارد. یعنی دو پره در جهت عقربه های ساعت و دو پره در خلاف جهت عقربه های ساعت در حرکتند، تا این پرنده از زمین بلند شود و به پرواز درآید. ایرباس A350، هواپیمایی بزرگ با طول بال 212.4 پا، قابل عملیات در اکثر فرودگاه های امروزی در هر نوع شرایط آب و هوایی است که قابلیت اول را به واسطه تعبیه کردن دو سامانه ای که پیش تر بر روی ایرباس A380 نصب شده بود، کسب کرده است؛ برخورداری از دوربین های خزش یکی بر روی چرخ دماغه و دیگری در بالای سکان عمودی که میدان دید بیشتری را به خلبان ها در زمان خزش، می دهند تا خلبان ها به آسانی بتوانند بر روی مسیرهای خزش حرکت کنند و یا به درستی وارد باند شوند که مکمل چنین دوربین هایی سامانه ناوبری OANS نام دارد که نقشه فرودگاه را بر روی نمایشگرها به همراه موقعیت هواپیما بر روی آن نقشه را نشان می دهد تا خلبان بدون نیاز به مارشالر و همین طور در وضعیتی ایمن بتواند هواپیما را خود را بر روی زمین هدایت کند.
اگر دوست دارید این نوشتار را داشته باشید و مایل به دریافت اطلاعات بسیار بیشتر در مورد تراتل پژو پارس لطفا به بازدید از وب سایت ما.